HTC til grin: ‘Hemmelig’ super-mobil lækket af 15-årig

HTc-one-ny-læk2.jpg





HTC One er kåret som verdens bedste smartphone og rost til skyerne af anmelderne.

Men HTC’s markedsandel er styrtdykket.

Her er status lige nu

Det kan være svært for it-virksomheder at holde deres produkter hemmelige inden lancering, og Google Nexus 5 var et glimrende eksempel på det.

Det samme gælder for afløseren for den anmelderroste HTC One, der netop er kåret som verdens bedste smartphone.

Officielt vil den nye telefon blive præsenteret tirsdag den 25. marts, men allerede nu er der ikke meget spænding tilbage.

Der har nemlig været adskillige læk de seneste par måneder, og selv om producenterne i nogle tilfælde bruger dem bevidst til at skabe opmærksomhed om nye produkter, er det næppe tilfældet med dem alle denne gang.

For hvor cool er det lige, at en 15-årig knægt har fået fingre i afløseren for HTC One før tid og lægger en video online, hvor han klumset foretager en produktvurdering?

‘Det bliver ikke nogen god uge for dig’
Knægtens navn er Roshan Jamkatel, og han har angiveligt fået fingre i telefonen, fordi en af hans forældre arbejder for HTC.

Eller rettere: Det gør de måske heller ikke længere.

Roshan Jamkatel indikerer i hvert fald via sin Twitter-profil den 3. marts, at der er blevet uddelt en fyreseddel.

Men først var der en helt anden dramatik på Twitter, da Jeff Gorden, der er HTC’s Senior Global Online Communications Manager, gik til tasterne og i flæsket på Jamkatel:

Gordon: “Det bliver ikke nogen god uge for dig, min ven

Jamkatel: “? Det er en falsk telefon cx”

Gordon: “Vi har IMEI (nummeret, red.) og al anden info. Vi tales ved.”

Blandt andre Inquisitr.com har en kopi af Twitter-korrespondancen.

Dusør på telefonen
Med sin truende adfærd bekræfter kommunikationschefen, at telefonen ikke er falsk. Det er dog uklart, om der er tale om en helt færdig version af den nye HTC One, men den matcher de mange billeder, som allerede cirkulerer på nettet.

Og som om den 15-årige ikke var i nok problemer, blev der på den sociale webtjeneste Reddit oprettet et indlæg med hans adresse og en dusør på 10.000 dollar, cirka 55.000 kroner, til den person, som kunne skaffe HTC-telefonen.

Indlægget er dog siden blevet slettet, og det samme gælder for Twitter-korrespondancen mellem Jeff Gordon og Roshan Jamkatel.

Den 12 minutter lange fremvisning af den nye HTC One er dog ikke til at stoppe, og den er blevet spredt på nettet. Men videoen er ikke det eneste problem, som HTC er stødt på.

Der er nemlig også lækket adskillige produktoplysninger på telefonen.

Artiklen fortsætter på næste side…

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>