Nu skal den store konsolkrig filmatiseres som business thriller

Console-wars-01.jpg

Bogen Console Wars med undertitlen Sega, Nintendo, and a Battle that Defined a Generation bliver udgangspunktet for en ny film om den store konsolkrig i 1990′erne.

Det er dog først til maj, at Blake J. Harris’ bog sættes til salg, og den er baseret på hundredvis af interview, som forfatteren har foretaget med nuværende og tidligere ansatte i spilindustrien.

Console Wars
handler om Nintendo, der sad tungt på konsolmarkedet for over 20 år siden, mens Sega forsøgte at mase sig ind.

Det førte til en hidsig kamp om markedsandele i en slags David mod Goliat-duel, hvor der var plads til ufine tricks.

Bogen handler især om Tom Kalinske, der ikke havde erfaring med konsolspil, men som alligevel stod i spidsen for underdog’en Sega, og med utraditionelle midler fik succes.

Ingen dato klar
Sony har købt rettighederne til filmatiseringen, og det bliver Seth Rogen and Evan Goldberg – kendt for “Knocked Up” og “Superbad” – som skal instruere.

De skriver manuskriptet på baggrund af bogen, som de allerede har haft fingre i, da de står som forfattere til forordet.

Bogen beskrives som en business thriller. Scott Rudin er med til at producere filmen, og han har tidligere haft succes med blandt andre “No Country for Old Men”, “The Social Network” og “Moneyball”.

Der er endnu ingen dato for, hvornår filmen skal optages, eller hvornår den lander i biograferne.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>