Ny blog: Bevidn fødslen af en privat sky

De næste seks uger skriver Gordon Flemming, CTÖ og ’teknologisk schweizerkniv’ i Miracle Consulting, om, hvordan det gik, da han på sit firmas vegne skulle oprette en privat sky.

Det var en proces, der affødte sved, tårer, latter og mange hovedbrud.

Gordon skriver i sit første indlæg:

’Og det skete i de dage, at der blev skrevet en hel masse i branche medier om virtualisering, cloud, SaaS, PaaS, IaaS og så videre, og så videre. Det var faktisk lidt ligesom vejret: Alle taler om det, men ingen gør noget ved det.

Vi skal derfor ikke diskutere, hvorvidt cloud er fremtiden eller ej. Det er blevet diskuteret længe, og det er fremtiden for datacentre, der er ingen vej udenom. Så i stedet for bare at tale om det, så blev nogle kolleger og jeg enige om, at vi skal da til at lave vores helt egen private sky fra bunden af.

Men hvordan laver man så sin egen private sky? Det er jo ikke fordi, at der er mange lavpraktiske bud at finde rundt omkring, og resten er for det meste noget opblæst og ubrugeligt salgsgas.’

Læs hele Gordon indlæg her, og følg hans blog de næste seks uger.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>