Ny blog: Få større arbejdsglæde

Marianne Køpke er dataingeniør og stifter af konsulentportalen Easy Match. Marianne arbejder, ud over med match af videnskonsulenter og virksomheder, også med profil- og personlig sparring samt holder kurser og workshops i LinkedIn. Marianne brænder for at arbejde med personer, der ønsker at arbejde med det, de er bedst til, gerne vil udvikle sig og nå sine mål.

Marianne vil skrive på bloggen Din karriere, dine mål og din arbejdsglæde, og i det første indlæg skriver hun om, hvordan du får dit netværk til at hjælpe dig med dit næste mål, om det så er at få en konsulentopgave eller det næste job. I sit første blogindlæg fortæller hun om en e-mail, hun modtog fra en tidligere kollega:


Marianne Køpke Stifter af konsulentportalen Easy Match. Hun brænder for at arbejde med personer, der ønsker at arbejde med det, de er bedst til, og det blogger hun nu også om her på Jobfinder.

‘Han skrev følgende:

Hej Marianne,
Hvordan går det?
Jeg var en af de uheldige som røg ved fyringsrunden på XXX, så har man også prøvet det. Jeg går også overvejer hvad jeg vil i fremtiden og er pt. åben for lidt af hvert. Vil du sige til, hvis du ser nogle åbninger i dit netværk? På forhånd tak.

Jo, jeg ville super gerne hjælpe! Og åbninger, ja. MEN hvad var det, han søgte???’

Du kan læse, hvordan korrespondancen udviklede sig, og hvordan du selv får dit netværk til at hjælpe dig, i Mariannes blogindlæg her.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>