Ny teknologi klar: Så vild bliver den nye Sharepoint


Sharepoint


sharepoint

Las Vegas: I den kommende version af Sharepoint er Yammer ikke længere blot en tilføjelse, men bliver integreret fuldt ud igennem hele Sharepoint og Office 365.

Det var en af nyhederne på Microsofts store Sharepoint-konference, der foregår i disse dage i Las Vegas.

Derudover præsenterede Microsoft også et nyt projekt, der måske kan revolutionere måden, som man søger oplysninger på blandt kollegaer.

Én for alle…
Microsoft åbner op for et endnu mere Facebook-lignende socialt netværk med “grupper”.

I grupperne samles alt, hvad der er relevant for den pågældende gruppe. For eksempel kan en gruppe marketingansatte have en gruppe om et specifikt projekt, hvor alle kalenderaftaler, dokumenter, samtaler – som nu ligger i Yammer i en fastankret bjælke i højre side – og emails er samlet ét sted.

Og den sociale idé om et fællesskab i virksomheden går hele vejen igennem de nye tiltag for Sharepoint det kommende år, hvilket er et meget bevidst valg fra Microsofts side.

“Fase ét for Microsoft med hensyn til Sharepoint og Office 365 var økonomisk: ‘Vi kan give jer løsningerne billigere’, forklarede Microsofts Vice President Jepp Teper og fortsætter:

“Fase to handler om transformation: ‘Vi kan ændre jeres opfattelse af, hvordan man bedst driver en virksomhed: Det gør man bedst i fællesskab”.

Den sociale tjeneste, der går under navnet Office Graph, vil vise alt i alle afkroge af Office: Hvem har åbnet hvilke dokumenter, hvad er blevet rettet og lynhurtigt kan man komme i kontakt med personen uden at forlade det pågældende Office 365-program.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>