16 udvidelser giver dig fuld kontrol over din browser

Terms of Service, Didn’t Read

Det er vigtigt at kende servicevilkårene for de websites og programmer, man bruger, og det er vigtigt, at man har forstået dem, før man binder sig til dem ved at erklære sig enig med et klik. Problemet er bare, at de er så frygteligt lange og er formuleret så snørklet.

Det er her, Terms of Service; Didn’t Read kommer ind i billedet. Efter du har installeret udvidelsen, der findes til alle de mest almindelige browsere, vil du fremover, hver gang du møder en side med servicevilkår, få vist en bedømmelse af, hvor brugervenlige disse servicevilkår er, og endda få præsenteret et punktopstillet sammendrag af de vigtigste betingelser.

Hvis et website eller en tjeneste har særligt ringe vilkår, advarer udvidelsen om det, første gang du besøger sitet. TOS;DR virker kun til de websites, som udvidelsen har i sin database, men det er faktisk en hel del.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>