Apple på trapperne med nye produkter: Se her, hvad du kan vente dig




Apples kommende store udvikler-konference- Worldwide Developers Conference (WWDC) – er ventet med nogen spænding, når Apple slår dørene op 2. juni.

Til konferencen har Apple afsat hele to timer til den store keynote med deltagelse af blandt andre topchef Tim Cook.

Det ventes, at Apple i løbet af denne keynote vil løfte sløret for nye versioner af iOS og OS X.

Præcise datoer i vente
Apple har i tre af de seneste fire år anvendt WWDC til at løfte sløret for den præcise lanceringsmåned af nye udgaver af OS X.

I de seneste tre år har Apple anvendt WWDC som springbræt til at frigive et udvikler-kit – det såkaldte iOS SDK – hvorefter de nye iPhones er blevet præsenteret den efterfølgende september.

Følger selskabet dette mønster, vil det præsentere iOS 8 og OS X 10.10 om et par uger og frigive pre-release koden – software developer kit’et – til udviklerne med henblik på endelig lancering af de nye styresystemer til efteråret (september i 2012 og 2013 og oktober 2011].

Computerworlds amerikanske nyhedstjeneste vurderer, at Tim Cook til keynoten vil få følgeskab af blandt andre Craig Federighi, der er udviklingschef for både iOS og OS X.

Hardware
Kigger man på Apples tidligere release-planer og perioden mellem de forskellige releases på WWDC, er det ligeledes sandsynligt, at selskabet præsenterer ny hardware på WWDC.

Apple præsenterede sidst de nye MacBook Air på WWDC, hvor udviklerne også fik et smugkig på den kommende Mac Pro.

De fleste forventer at se en ny og moderniseret udgave af MacBook Air på WWDC – måske med Retina-skærme, så Air-modellerne kommer til at følge i kølvandet på MacBook Pro’erne.

Læs også:

Fire tegn på at Apples iWatch er lige på trapperne

Nyt ledelsesopgør: Endnu en af iPhonens opfindere forlader Apple



Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>