Dansk it-profil går til europæisk top-job

Efter 14 år som øverste danske chef forlader 55-årige Torben Qvist nu posten som dansk og skandinavisk direktør i den tysk-schweiziske it-distributør Also (tidl. Actebis).

Han rykker i stedet et trin opad i Alsos hierarki og bliver fuldtidsmedlem af den fire mand store koncerndirektion med det samlede ansvar for drift og udvikling af koncernens aktiviteter i 12 europæiske lande.

Øverste chef i Also er fortsat CEO Gustavo Möller-Hergt.

“Jeg kommer nu til at koncentrere mig fuldt om mine europæiske opgaver i forhold til at drive og optimere vores traditionelle distributionsforretning i de 12 lande, hvor vi opererer. Det vil være mit hovedfokus fremadrettet,” lyder det fra Torben Qvist.

Til gengæld overlader han sine danske og skandinaviske opgaver til sin højre hånd, Ole Eklund, der indtil nu har været nordisk salgsdirektør – et job Eklund har haft siden 2008.

Torben Qvist har siddet i Alsos koncerndirektion med ansvar for Skandinavien siden 2011, da Also fusionerede med det daværende Actebis.

Also er i dag den største it-distributør i Danmark. Den samlede omsætning i Skandinavien er på mere end syv milliarder kroner årligt.

Læs også:

Also Actebis: Producenterne rådgiver for dårligt

Se Actebis nye nordiske kæmpelager i Taastrup

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>