Dansk sikkerhedsfirma solgt til it-gigant




Sikkerhedsfirmaet FortConsult, med Ulf Munkedal som spydspids, er blevet solgt til det engelske og børsnoterede NCC Group.

For at erhverve sig FortConsult har englænderne måtte slippe fire millioner pund, hvilket svarer til cirka 35 millioner danske kroner.

Det danske sikkerhedsfirma har 35 ansatte og hovedkontor i København.

Solgt efter 12 år
NCC Group overtager FortConsult 1. maj.

“Nu er vi ejet af en engelsk, børsnoteret sikkerhedsvirksomhed, der laver stort set samme som os, men er omkring 30 gange så stor. Og det er altid godt at have en storebror, når man skal bruge sådan en, kan vi mærke, efterhånden som vi bliver mere og mere internationale,” siger Ulf Munkedal til Berlingske, og han fortsætter:

“Jeg har haft FortConsult i 12 år og en måned, og det at kunne starte noget, få det formet sammen med dygtige medarbejdere og få det sluttet af ved at komme under vingerne hos en stor, børsnoteret virksomhed, er en fantastisk følelse.”

FortConsult fortsætter som selvstændig virksomhed, der skal koncentrere indsatsen i Norden, hvor NCC Group ikke står så stærkt.

NCC Group beskæftiger omkring 700 ansatte.

Læs også:
Konsulenthus solgt – 150 danske it-konsulenter får ny arbejdsgiver



Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>