De her apps er den sikre vej til en forårsforelskelse





Computerworld omtalte Tinder for mere end et år siden, da appen var næsten ukendt. I dag bruger 150.000 dansker Tinder, der er en af tidens hotteste apps.



Siden 2009 har homo- og biseksuelle mænd over hele verden brugt appen Grindr til at finde dates eller sexpartnere, og i dag har appen mere end 5 mio månedlige brugere.


“Love don’t come easy,” sang Diana Ross og The Supremes i klassikeren ‘You Can’t Hurry Love‘ fra 1966. 

Og selv om sangen sandsynligvis stadigvæk gemmer på en vis sandhedsværdig, har vi i dag en lang række digitale redskaber til rådighed, der kan gøre det lettere at finde kærligheden.

Vi har derfor fundet en række apps, som singler eller ny-forelskede med fordel kan have liggende i kærligheds-mappen på deres telefoner (for sådan en har vi jo alle, ikke sandt?).

Den über-populære score-app – Tinder
Det er sket meget, siden Computerworld for mere end et år siden omtalte score-app’en Tinder første gang. Dengang konstaterede vi, at der indtil videre kun var få danskere på tjenesten, men det har i den grad ændret sig siden.

Dagbladet Politiken kunne for nylig berette, at 150.000 danskere bruger Tinder, hvilket svarer til knap tre procent af befolkningen.

Dermed er app’en et af de mest åbenlyse steder at søge hen i dag, hvis du er på kærligheds-jagt.

App’en fungerer på den måde, at den løbende præsenterer dig for profiler, der befindes sig inden for en geografisk afstand og en aldersgruppe, som du selv har fastsat. Finder du en profil interessant, “liker” du vedkommende ved at swipe til højre på telefonen, og du swiper til venstre, hvis du ikke er interesseret i personen.

Nøglen til Tinders store succes er dog formodentlig, at folk kun finder ud af, at du har “liket” deres profiler, hvis de også har “liket” din. Nå det sker, får I et “match”, og herefter giver app’en jer mulighed for at chatte med hinanden. 

Tinder findes til både iOS og Android

Score-app til bøsser: Grindr
Grindr er en score-app for homoseksuelle mænd. Den bruger telefonens gps til at lokalisere mulige dates eller sexpartnere, der befinder sig i nærheden af brugeren.

I dag har Grindr mere end 5 millioner aktive brugere hver måned, så er du en mand, der er på jagt efter en romance med en anden mand, bør der således være gode muligheder på Grindr.

Grindr blev lanceret i 2009. Altså mange år før Tinder, og i en tidligere Computerworld-artikel er Grindrs stifter Joel Smikhaj citeret for at sige:

“Homoerne fatter det bare. Vi er et opfindsomt folk. Vi ser et problem, og så tager vi den teknologi, der er til rådighed og bruger den konstruktivt. Problemet i denne sammenhæng er, at man ikke altid kan se, hvad det er for nogle mennesker, der er i rummet sammen med dig. Det kan man bruge geo-lokation til. Så Grindr er blevet en slags gay-radar. Vi kalder det en gaydar,” siger han.

Grindr findes til iOS, Android og Blackberry.


Artiklen fortsætter på næste side…


Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>