Gratis konference: Sådan henter du besparelser med virtualisering



It-Konference om servere og virtualisering

Oplægsholdere:
- Martin Plesner-Jacobsen, system engineer, Veeam

- Steve D’Amore , Systems Engineer, EMEA, Nimble Storage

- Dion Grydell, key account manager, aimIT ApS

- Søren Holm, danish CTO board representative, Proact

- Kristjan Hugosson, IBM

- Fred Lherault, systems engineer, Pure Storage

- Thor-Bjørn Tramp, virtualiserings specialist, SolarWinds MVP

Hvornår: 

12. juni fra 9:00 til 12:00.

Sted: 
Pfizers Konferencecenter

2750 Ballerup

Pris: 
Gratis deltagelse


Virtualisering giver i dag mange virksomheder en unik mulighed for at levere mere til samme pris. Noget der med de stadigvæk skyhøje priser på diske kan være svært at løse med konventionelle løsninger. 

Den 12. juni afholder Computerworld en gratis konference, hvor du måske kan få svar på, om det også gælder for din virksomhed. 

Her kan du lære mere om, hvordan du skaber succes med server, storage og virtualisering. 

Mød eksperter og kolleger
Virtualisering er en teknologi, der adskiller software og hardware, hvilket gør det muligt at få én enkelt fysisk server til at opføre sig som mange virtuelle servere. Det giver virksomheder mulighed for både at hente besparelser på strøm og plads.

Og på Computerworlds konference vil en stribe eksperter i virtualiserin- og serverløsninger holde oplæg, hvor de fortæller, hvordan du både kan spare penge og håndtere de udfordringer og muligheder, der er forbundet med det stigende antal private og offentlige skyer.

Blandt oplægsholderne er Søren Holm fra danske Proact, som vil fortælle om den fremtidige udvikling inden for server, storage og virtualisering, og Fred Lherault fra Pure Storage som vil give gode råd om, hvordan flash-baserede løsningerne kan øge hastigheden i dit datacenter.

Konferencen finder sted i Pfizers Konferencecenter, Lautrupvang 8 i Ballerup. Her vil du ud over muligheden for at lære af konferencens syv oplægsholdere også få rig mulighed for at netværke med kolleger.

Deltagelsen er gratis og er inklusive en sandwich og en kildevand.

Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig her.



Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>