Kendt it-firma: Du får fem millioner kroner, hvis du får problemer med vores nye flash-løsning





Den tredje platform.



Én million dollar i cool cash. Det er gevinsten til den kunde, der oplever problemer med EMC’s flashløsning XtremIO.


Flash er vejen frem. Det blev kommunikeret klart og stærkt under EMC’s store konference i Las Vegas i disse dage.

De stigende datamængder – og kravet om, at de er tilgængelige øjeblikkeligt – er blandt andet en konsekvens af den mobile bølge med millioner af apps.

Mobilitybølgen kan sammen med de øvrige megatrends, sociale medier, big data og cloud, ifølge IDC sammenfattes i begrebet “den tredje platform”.

Og med konstant ydeevne og lav latency er flash svaret på den udfordring, mener EMC.

“Brugen af apps og data-aggregering skaber nye behov for hurtig adgang til data – og til storage. EMC vil være markedsledende på dette område, og derfor satser vi på flash,” siger EMC-chef David Goulden, som er CEO for information infrastructure.

Selskabets CEO, Joe Tucci, gjorde det i sin keynote klart, at EMC kræver vækst:

“Vi skal slå markedet hvert år,” sagde Joe Tucci.

Og et af midlerne er altså en benhård satsning på flash som en af de teknologier, man vil satse på.

Garanti: En million dollar
EMC tror så meget på sin flash-teknologi, at selskabet tilbyder en håndfast garanti: Den første kunde, som oplever dårlig ydeevne ved at bruge flash-løsningen XtremIO fra EMC, får udbetalt en præmie på én million dollar.

“Vi tilbyder denne garanti, fordi vi mener, at vi er den eneste flash-udbyder, som kan tilbyde konstant performance,” siger David Goulden.

EMC offentliggjorde samtidig, at selskabet overtager DSSD, et startup-firma, som har specialiseret sig i flashteknologi.

EMC er verdens fjerdestørste softwareselskab, målt på omsætning, og på enterprise-området har selskabet i øjeblikket omkring 25 procent af det samlede globale storagemarked.



Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>