Microsofts topboss: Her er vores største mangelvare




Microsofts kun tredje administrerende direktør i selskabets historie, nyudnævnte Satya Nadella, har på Code-konferencen i USA proklameret, at it-giganten har én stor mangel:

Et nyt killer-produkt.

Ifølge The Wall Street Journal leder Satya Nadella sammen med resten af Microsoft-folkene derfor efter et produkt, der kan matche selskabets tre store flagskibssællerter i form af Windows til pc’er, Windows Server og Officepakken.

“Tiden er inde til, at vi bygger ‘den næste store ting’. Hvis vi hen ad vejen bliver nødt til at investere i at købe noget, er det fint, men vi bliver nødt til at bygge noget stort,” forklarede Microsoft-bossen ifølge The Wall Street Journal.

Han gik ikke i detaljer med, hvad denne næste store ting kunne være, men demonstrerede i stedet et sæt mindre fornyelser i Microsofts produktportefølje som blandt andet ny søgeteknologi og en kommende realtids-oversættelse i Skype.

Mere end mobilsnak
Satya Nadelle indikerede dog, at Microsofts næste store ting skal være mere end blot noget til mobiltelefonen.

Og som de fleste andre it-selskaber for længst har indset, taler Microsoft nu også om en virkelighed efter den store pc-æra, der har varet i snart 30 år.

“Vi er i begyndelsen til post-pc-æraen, hvor der er mange forskellige enheder, som du bygger software-platforme og applikationer til, der går på tværs alle enheder,” forklarede Statya Nadella.

Giv din mening til kende: Hvad synes du, at Microsoft mangler? Har du et bud på selskabets næste store produkt, så skriv dit forslag i nedenstående debatfelt.

Læs også:
Det nye Microsoft: Lægger Windows bag sig – her er den nye fremtid



Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>