Ny gratis konference: Sådan scorer din virksomhed fremtidens it-stjerner



It-konference om fremtidens arbejdskraft:

Oplægsholdere: 
- Kaare Danielsen, stifter og ejer af Jobindex

- Jesper Nordentoft, studieleder, Københavns Erhvervs Akademi KEA

- Camilla Bennich, hr-ansvarlig, Axcess


Hvornår:
 
Torsdag den 22 maj 2014. Fra 9.00 til 13.30


Kampen om den bedste it-arbejdskraft er hård. Men fortvivl ikke. Det er en kamp, som du kan vinde. 

Det kræver blot, at du deltager i Computerworlds gratis konference “Sådan finder og fastholder du de bedste it-medarbejdere,” der finder sted den 22. maj på KEA – Københavns Erhvervsakademi. 

Her vil vi hjælpe dig på vej til succes på rekrutteringsmarkedet ved at lære dig, hvordan du kan tiltrække og fastholde den nye generation af it-medarbejdere. 

Arbejsgivere er usikre på de unge
Fremtidens it-medarbejdere strømmer i disse år ud på arbejdsmarkedet og omtales ofte som “millenium-generationen”. Den består af unge, som er opvokset med internettet og den digitale forandring, som vi oplevede i årene omkring årtusindskiftet. 

Men mange arbejdsgivere er usikre på, hvad denne generation byder på. 

En undersøgelse blandt 501 chefer med ansvar for ansættelser har tidligere vist, at mange virksomheder er tilbageholdende med at ansætte den unge generation. 

Computerworld gør dig klogere
Men på Computerworlds konference bliver du klogere på de unge it-folk, og du får mulighed for at netværke med de it-studerende på KEA. Samtidig vil du møde talere som Kaare Danielsen, ejer og stifter af Danmarks største jobportal Jobindex, ledelsesekspert og forfatter Torben Wiese samt  Camilla Bennich, der er hr-ansvarlig hos it-konsulenthuset Axcess. 

Arrangementet er målrettet dig, der er hr-ansvarlig eller it-chef, og som har behov for at rekruttere kompetente it-medarbejdere. Dagen bliver afsluttet med en god frokost.

Konferencen finder sted den torsdag 22. maj 2014 fra klokken 9.00 til 13.30. 

Tilmeld dig og se det fulde program her. 




Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>