Printerfirma overhaler Google med endnu en smart-brille




Google har nu arbejdet på deres smartglasses i over to år, og i den periode har flere andre firmaer forsøgt at komme i forkøbet ind på wearables-markedet med deres egne smart-briller.

Allerede tilbage i 2012 kom Epson med deres første udgave af ‘Moverio’-brillen, og nu er de klar med anden-generation, ‘Moverio BT-200′.

BT-200 er til salg fra Epsons danske side fra juni, og er udstyret med to skærme, gyroskop og accelerometer, et magnetisk kompas og et frontvendt kamera. Kameraet vil hovedsageligt blive brugt til at håndtere enhedens augment reality-apps og til at tage foto og video.

Moverio har wifi og Bluetooth som forbindelsen udadtil, og har en mindre enhed til at hænge fra en ledning i den ene side, hvor der er en trackpad, så man kan orientere sig rundt i systemet. 

Brillen kommer udstyret med Android 4.0 og har en levetid på seks timer – Altså ikke engang strøm nok til en hel dag.

Samtidig er designet ikke helt på samme niveau som både Googles Glasses ser du til at komme med, ej heller designet på andre smartglasses, som allerede er på markedet.



Brillen er en noget anden størrelse end andre smartglasses.


Prisen er dog noget pænere, end hvad Google i øjeblikket tager for deres Google Glasses, der dog stadig kun er i en form for betaudvikling. 700 dollars, eller 3.700 kroner, koster Moverio i den amerikanske butik – dansk pris er endnu ukendt.

Du kan se Epsons fremvisningsside om brillen her.

Læs også: Sådan fungerer apps til Google Glass: Tør du se med?



Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>