Apple ignorerer Internet Explorer i sikkerhedsbreafing

Efter sidste uges nyheder om de kinesiske myndigheder, der ifølge Greatfire.org satte falske log-in-sider op til blandt andet Icloud og Microsoft Live for derigennem at få adgang til brugernes navne og adgangkoder, har Apple udsendt en sikkerhedsbriefing om fænomenet, der fuldstændig overser Internet Explorer. Det skriver Computerworld.com

Tirsdag advarede Apple mod et såkaldt man-in-the-middle angreb på Icloud og udsendte i samme omgang et dokument, der viste de forskellige advarselsskærme på forskellige browsere, når det digital sikkerhedscertifikat Ikke var i orden som følge af angrebet.

Læs også: Kinesisk Iphone-release skal kapre brugeroplysninger

I gennemgangen fremgår billeder fra Firefox, Chrome og Safari. Men ikke Internet Explorer, der ifølge computerworld ellers står for 91% af brugerne i Kina, ifølge Net Applications.

Ved en tidligere lejlighed har Apple opfordret til, at brugerne forlod Internet Explorer – der var et projekt Apple gennemførte med Microsoft i 1997 – og brugte Safari browseren istedet. Apples OS X styresystemer er siden 2005 ikke blevet opdateret til at bruge Internet Explorer, skriver Computerworld.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>