Microsoft Lumia bliver et farvel til Nokia-telefoner

Nokia, Lumia, Windows, Microsoft?

Microsoft Lumia kan fremover blive navnet på de telefoner, som Nokias telefonafdeling laver under Microsofts ejerskab og det bliver dermed et farvel til Nokia Lumia-serien som navn. Det skriver The Verge.

Navnestrategien har ifølge The Verge været rygtet i nogen tid, og sker nu, i takt med at Microsoft begynder at udskifte Nokia.com med Microsoft. Microsoft i Frankrig skulle angiveligt være det første sted, hvor identiteten på de sociale medier skal forvandles og branding-manøvren fuldføres, inden den rulles ud i flere lande.

Læs også: Phablet-test: Batterilevetiden er den største overraskelse

Også Nokias Windows-apps er blevet omdøbt for nylig. Det er dog ikke enden på Nokia, der stadig eksisterer i Finland, hvor det fokuserer på netværksinfrastruktur og mapping. På længere sigt står det ikke klart, hvordan de Nokia-inspirerede telefoner skal navngives, skriver The Verge, som selv spekulerer i, hvordan Window Phone passer ind i den øvelse.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>