Bitcoins for millioner forsvundet efter konkurs

Millioner af kroner i form af Bitcoins er forsvundet. Det sker efter en konkurserklæring fra Bitcoin-forhandleren Moolah, hvis direktør muligvis er rendt med de mange savnede krypto-kontanter. Det skriver The Guardian.

Moolah grundlæggeren Alex Green overtog sammen med to andre tidligere på året rivalen Mintpal, efter et hackerangreb kostede sidstnævnte virksomhed over 10 millioner kroner i bitcoin.

Mintpal-brugerne, der blev integreret i Moolah, fik at vide, at deres bitcoins var i trygge hænder. Men noget tyder nu på, at de mange elektroniske penge i stedet er havnet på en personlig konto. En konto, der ifølge en af de øvrige investorer i Mintpal, tilhører Alex Green.

Green krøb søndag til korset i en blogpost, hvor han undskyldte for selskabets konkurs.

»Jeg ved, at undskyld ikke er godt nok. Jeg ved, at jeg har dummet mig på et katastrofisk niveau. Der skulle have været bedre procedure i stand,« skriver han.

I bloggen afslører Green, at han tidligere er gået under navnet Ryan Kennedy. Kennedy har flere forfejlede bitcoin-forretninger bag sig, og skiftede sit navn for at starte på en frisk.

Siden da har Green/Kennedy ikke givet lyd fra sig.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>