Fejl i iOS 8 sletter iCloud-dokumenter

Hvis man er glad for indholdet af sin iCloud, skal man passe på med at vende tilbage til fabriksindstillingerne på sin iPhone. Det har nemlig i flere tilfælde fået al data på skydrevet til at forsvinde. Det skriver The Verge.

Det er tilsyneladende en nyopdaget fejl i styresystemet til Apples mobile styresystem, der er skyld i, at brugere mister deres dokumenter fra Apples iCloud. Det er brugere af iOS 8, som blev frigivet i september, der har rapporteret ind om problemet.

Det er stadig uklart, om alle brugere er berørt af fejlen, og om den også påvirker brugere af iCloud-tjenesten på Windows. Men udviklere og beta-testere har berettet om, at samme fejl påvirker OS X Yosemite, der er det kommende styresystem til Apples computere. Hvis den uheldige Apple-bruger synkronisere sin telefon med en OS X Yosemite-mac, forsvinder dokumenter også fra den maskine.

Ifølge InfoWorld har brugere fået at vide fra Apples support, at dokumenterne ikke kan gendannes.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>