Guide-krig: Google vil hjælpe dig med at droppe Apple

Med samtlige kontakter, billeder og email-kontier opsat på telefonen kan det virke som en uoverskuelig opgave at skifte fra iPhone til Android. Men Google har nu generøst lavet en guide, der skal gøre overgangen lettere, hvis man som iPhone- eller iPad-bruger har forelsket sig i den nyeste Android platform – Android Lollipop. Det skriver Engadget.

Googles guide fortæller, hvordan man overfører sine billeder til Google+, samt hvordan man overfører iTunes-musik til Google Play Music. Endelig er der også en vejledning i at finde de app, man havde på den gamle telefon.

Guiden kommer ikke længe efter, at Apple hjælpsomt har lanceret vejledningen til brugeren med det modsatte problem. Apples guide spørger som det første, om man er klar til at skifte til en iPhone. Derefter følger en række tips om telefontransformationen fra Android til iOS.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>