KMD køber it-virksomheden ScanJour

Danske ScanJour har netop indgået aftale om at blive overtaget af KMD. KMD overtager it-selskabets portefølje af produkter og kunder og gør ScanJour til et datterselskab af KMD A/S.

ScanJour har med systemet WorkZone været markedsledende inden for it-systemer til sags- og dokumenthåndtering til den offentlige sektor. Og det er det marked, som KMD gerne vil udvide på.

»De står som en solid leverandør i det statslige segment, og vi ser et betydeligt potentiale i at tilføje WorkZone-suiten til vores portefølje samtidig med, at vi får tilført yderligere markedsandele i en sektor, hvor vi har ambitioner om at vokse,« forklarer KMD’s administrerende direktør, Eva Berneke, i en meddelelse.

WorkZone-forgængeren Captia anvendes blandt andre af forsvaret. For nylig blev en opdatering af systemet sat i udbud for 400 millioner kroner. Andre kunder, som KMD overtager med købet af ScanJour, tæller Skat, Dong og Miljøministeriet.

Læs også: Forsvaret skal opgradere forældet it-system for op mod 400 mio. kr.

ScanJours bestyrelsesformand, Tommy Valther Hansen, glæder sig over overtagelsen.

»ScanJour opererer i et meget konkurrencepræget marked. Selvom ScanJour har udviklet sig positivt over det sidste år og bl.a. opnået rentabel drift, så er ScanJour i bedre hænder hos en succesfuld og markedsledende spiller som KMD,« mener han.

Ifølge økonomitjenesten Proff har ScanJour oplevet et markant fald i omsætning de seneste år. Selskabet gav sidste år et underskud på næsten 16 millioner kroner.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>