Norske SOL lokker danske udviklere med kodeudfordring

Den norske virksomhed og webportal SOL søger danskere til udvikling af backend og frontend. Ansøgningsprocessen er dog ikke helt traditionel.

Stillingsannoncerne – lige nu ser der umiddelbart kun ud til at være en – ligger på http://jobb.sol.no/ For at komme i betragtning til stillingen, skal ansøgerne foretage et api-kald via adressen http://jobb.sol.no/apply fremgår det af en pressemeddelelse fra virksomheden. I skrivende stund ser API-kaldet ud til at skulle foretages med JSON.

»Ved at lade potentielle nye udviklere programmere sig til et nyt job finder vi kandidater, som har nogle af de kvalifikationer, vi er på udkig efter. Vi vil gerne have Skandinaviens bedste udviklere, som vil få mulighed for at få indflydelse på vores fremtidige produkt. Vi ønsker, at danske udviklere vil benytte sig af denne mulighed, og SOL tilbyder konkurrencedygtige norske lønvilkår,« siger teknologidirektør Geir Wiksén fra SOL ifølge pressemeddelelsen.

Af meddelelsen fremgår det desuden, at stillingsannoncen er relativt åben, men den henvender sig specifikt til ansøgere, som synes det er spændende at arbejde med platforme som Node.js, Angular.js, REST og HTML5.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>