Pia Kjærsgaard harcelerer: Digital Post sejler og skal udskydes

Der er ingen gevinst ved at være det første land med digital kommunikation, mener tidligere formand i Dansk Folkeparti Pia Kjærsgaard. Værdiordføreren vil nu have sparket hele ordningen til hjørne, lyder det i en meddelelse.

»Man har haft så travlt, så travlt med det her. Hvorfor i grunden dette hastværk? Og set i lyset af, at det helt åbenlyst sejler i forhold til implementeringen af Digital Post, så mener jeg, at den eneste farbare vej lige nu er at udskyde det hele,« fastslår Pia Kjærsgaard i en meddelelse.

Kritikken kommer blandt andet i kølvandet på, at Digitaliseringsstyrelsen i sidste uge forklarede, at en fejl, der viser forkerte afsendere på Digital Post, først bliver rettet i 2016.

Læs også: Digital Post sendes ud med forkert afsender – løsning kommer ikke før 2016

»Det duer bare ikke, at borgerne ikke tydeligt kan se, hvor mailen er fra. Jeg er sikker på, at det vil skabe forvirring, hvis det for eksempel i emnefeltet er regionen, der står som afsender, selv om mailen egentligt er fra det lokale sygehus. Og det er helt godnat, at Digitaliseringsstyrelsen først vil gøre noget ved problemet i 2016,« lyder det fra ordføreren.

Digitaliseringstyrelsen har gjort det klart over for myndighederne, at den korrekte afsender skal fremgå af emnefeltet, for at undgå tvivl indtil fejlen bliver rettet.

Fra på lørdag vil alle danskere – der ikke er fritaget – modtage post fra det offentlige digitalt.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>