Så er de første, danske Kickstarter-kampagner i luften

Kickstarter har langt om længe åbnet sin crowdfunding-model for skandinaviske projekter. I dag er det muligt at smide penge efter de første danske ideer.

Flere danskere, svenskere og nordmænd har allerede oprettet projekter i håbet om, at nok mennesker vil støtte økonomisk, så produktet kan blive realiseret. Fra Danmark er der kommet viskestykker med bageopskrifter på, en transportabel stol og et cykelophæng til at hænge cyklen op indenfor.

‘Som vi forventede, har vi set en høj grad af kreativitet og engagement fra vores skandinaviske community. Vi er begejstrede for at se lanceringen af disse projekter og er spændt på at se, hvilke flotte computerspil, innovativ teknologi, banebrydende kunst og meget mere der nu vil blive ført ud i livet,’ siger Kickstarters administrerende direktør, Yancey Strickler, i en meddelelse.

I det seneste kvartal blev der på Kickstarter givet tilsagn om 810 millioner kroner, hvilket svarer til 8,9 million om dagen. Rekorden for et Kickstarter-projekt har Ryan Greppers, der med sin kombinerede køletaske og anlæg indsamlede 78 millioner.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>