Sårbarhed i PlayStation Network fundet

PlayStation Network har en svaghed. Det har sikkerhedseksperten Aria Akhavan fundet ud af, og advaret teknologigiganten om. Det skriver Gameranx.

Der er tale om en kritisk sårbarhed i SQL-injektion, som tillader hackeren at læse data fra brugere af PlayStation Network.

Ved at gennemgå Sony’s supportside og bruge et manipuleret parameter i sidens URL, kan man se indholdet af SQL-databasen i browseren.

Allerede for to uger siden fortalte Aria Akhavan og det tyske teknologiwebsite, Golem om svagheden til Sony, men de har endnu ikke svaret, og ser ifølge Gameranx ikke ud til at komme med noget svar overhovedet.

Læs også: Playstation Network stadig nede: Koster Sony 5 milliarder kroner

PlayStation Network har haft deres problemer, og mange brugere er fortsat ved at komme sig over de problemer, som fandt sted i 2011, hvor personlig information fra 77 millioner brugere blev stjålet, og systemet var nede i 24 dage.

Siden da har der været flere udfald hos PlayStation Network. Senest i august i år.

Læs også: DDoS-angreb og bombetrussel mod Sony: Playstation Network lagt ned

Gameranx fortæller, at flere brugere kan være blevet vant til disse udfald på PlayStation Networks og lignende services, men at iCloud-skandalen har vist, hvor farligt det kan være. Gamer-communityet har ifølge sitet været heldige, at disse hacks endnu ikke har været farlige for dem, men faren lurer altid, og det vil kunne skade online-gaming, hvis det værste skulle ske.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>