Visse rejsekortautomater skal genstartes 3-4 gange for at fungere med seneste opdatering

Hvis du oplever problemer med at anvende de såkaldte check-ind ekstra-kortlæsere, designet til at checke flere personer ind på et rejsekort, så kan det hænge sammen med den store opdatering af systemet fra version 4 til version 5, der fandt sted i uge 40. Efterfølgende har nogle kortlæsere vist sig at skulle genstartes flere gange, før den nye opdatering fungerer ordentligt på dem.

Læs også: Derfor lægger opdatering rejsekortets selvbetjening ned hele weekenden

»Nogle af dem skal genstartes en 3-4 gange, og derfor kan man på nogle stationer komme ud for, at check-ind ekstra-kortlæseren ikke virker, før den har været genstartet en 3-4 gange,« siger adm. dir. i Rejsekort A/S Bjørn Wahlsten.

Han påpeger, at det er muligt at anvende rejsekortautomater, de såkaldte RVM’er, på stationerne til at checke flere ind i stedet.

Bjørn Wahlsten forventer, at alle ekstra-kortlæsere er oppe at køre igen ret hurtigt, og at der på nuværende tidspunkt kun er få tilbage, der ikke fungerer.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>