Android-opdatering dræner batteri på Samsung-telefon: Sådan fikser du problemet

At opdatere sin telefon kan godt være en risici-fyldt handling. En af de første opdateringer til iOS 8 til Apples iPhones betød, at amerikanere med bestemte udbydere ikke længere kunne foretage opkald. Opdateringen blev trukket hurtigt tilbage.

Og nu er det så Samsungs Galaxy S5, som giver problemer.

Sidste års populære flagskibsmodel fik i sidste uge sin Android 5.0 Lollipop-opdatering, hvilket er en opdatering, som mange har ventet på med længsel.

Men flere Computerworld-læsere har henvendt sig til Computerworld, efter at deres Samsung S5-telefoners batterilevetid er blevet væsentligt forværret efter opdateringen.

Det samme kan man få bekræftet ved en hurtig søgning på Samsungs egne forums og på tilsvarende sider.

De fleste oplever, at deres telefoner aflader op til 20 procent batteri på bare en time, og andre brokker sig over, at den er blevet langsom og hakkende.

Er bevidste om fejlen
Hos Samsung er man bevidst om de problemer, som Galaxy S5-brugerne oplever.

“Vi er bevidste om de problemer, som Android 5.0 Lollipop-opdateringen giver, og vi er i færd med at finde frem til de specifikke problemer. Vi vil udsende en software-opdatering så snart vi har rettet disse,” skriver Samsung som en udmelding på problemet til Computerworld.

Så driller din Galaxy S5, ja så må du væbne dig med tålmodighed.

Samsung har ikke oplyst, hvor længe du må vente på en opdatering, men hvis din telefon er blevet for ulidelig for dig, kan du lave en fabrikationsnulstilling.

Gem dine data, og gå ind i indstillinger, find back up og nulstil.

Det vil slette alt på din telefon, så tænk dig grundigt om og lav en backup, før du nulstiller.

Det vil dog føre din telefon tilbage til den version af Android, som du fik din telefon med.

På den måde vil fejlen blive fjernet. På et senere tidspunkt, når Samsung har fået rettet fejlen i opdateringen, kan du så hente Lollipop igen. 

Læs også: Rolig nu: Dit Samsung-fjernsyn spionerer altså ikke mod dig hjemme i stuen

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>