ComOFF: Her er 30 ting, som din mobil har erstattet

Lommelygte, papirkort, armbåndsur samt kamera og nå ja, kompas. 

Det er alle sammen ting, som vi ikke længere behøver at have med på farten, så længe mobiltelefonen er ens faste følgesvend.

De seneste 15 år har mobilen gennemgået en eksplosiv udvikling, og den er i dag vel mere en form for minicomputer end telefon.

Hvis du kan huske de populære Nokia-modeller fra slutningen af 1990′erne, kan du sikkert også huske spil som Tetris og Snake på de farveløse skærme.

Senere kom musikmobilerne, der kunne afspille MP3-filer, og vi fik kameraer i telefonerne.

Med iPhone og App Store blev dørene slået op til en helt ny verden, og det har været med til at forvandle vores telefoner til digitale schweizerknive, der kan bruges i et utal af situationer.

Udtrykket ‘There is an app for that’ er egentlig meget sigende.

BuzzFeed har brygget en lille video sammen, der viser 30 produkter, vores telefoner i dag til en vis grad har overflødiggjort.

Måske tænker vi ikke så meget over det i dag, men det er ikke mange år siden, at vi var stærkt afhængige af ting som vækkeure og gigantiske telefonbøger:

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>