Fem gratis og gode udvidelser til Dropbox







Den cloud-baserede storage-tjeneste Dropbox er meget nyttig, men den kan gøres endnu lettere at bruge ved hjælp af en bred vifte af andre tjenester, der udvider funktionaliteten.

Læs her om fem favoritter, der ganske gratis kan gøre Dropbox endnu mere værd for dig.

DropItToMe
Med Dropbox er det let at dele filer, som andre kan downloade, men det er sværere for dig at gøre det muligt for andre at uploade filer til din konto – med mindre du bruger den gratis tjeneste DropItToMe.

For at komme i gang med DropItToMe skal du blot tillade, at tjenesten får adgang til din Dropbox. Når det er gjort, opretter DropItToMe en mappe på din konto. Herefter vælger du et brugernavn, som bliver del af det link, som DropItToMe laver for dig. Det lykkedes mig at gøre krav på “Liane” som brugernavn. Med dette link kan enhver sende filer til mig, som herved dukker op i min DropItToMe-mappe i Dropbox.

Det er smart, at DropItToMe i stedet for en tilfældig URL benytter et fast link, der er nemt at huske. Man opretter også en adgangskode, som er påkrævet ved upload til Dropbox-kontoen, hvilket giver en vis sikkerhed. (Som med alle adgangskoder skal du være varsom med, hvem du deler den med.)

DropItToMe giver dig også en nem måde at uploade filer til din egen Dropbox. Du kan selvfølgelig bruge Dropbox’ web-app, når du sidder ved en computer, hvor Dropbox ikke er installeret, men det er hurtigere med DropItToMes upload-link.

Sammenlignet med Dropbox kræver det færre klik at uploade filer med DropItToMe. Filerne kan dog ikke placeres andre steder end i DropItToMe-mappen, og tjenesten er begrænset til filer på maksimum 75 megabyte.

Det er dog en gratis og enkel måde at lade andre mennesker dele filer med dig, uden at de er nødt til først at tilmelde sig Dropbox.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>