Fem ting du skal vide om fremtidens ERP-løsninger

ERP-systemet er helt centralt i de fleste større virksomheder.

Det er omdrejningspunktet for den digitale arbejdsplads og forudsætningen for, at man kan få det nødvendige overblik over forretningens aktuelle situation – og sætte gang i de mest forretningsskabende satsninger.

Selvom man måske skulle tro, at der intet nyt er under solen, når det kommer til at håndtere fremstilling, salg, ordrer, forsendelser og så videre, har ganske meget ændret sig i de seneste 10-15 år.

Mange steder trænger ERP-løsningen derfor til at blive moderniseret, hvilket afspejler sig i virksomhedernes investeringer i forretningssoftware.

Der er gået mere end et årti, siden den sidste store investerings-bølge i ERP-løsninger fandt sted, og det at drive virksomhed har ændret sig radikalt, siden den ERP-generation blev sendt på markedet.

Her er de nye tider
For 10 år siden var cloud computing slet ikke den mega-trend, det er i dag, smartphones og tablets var ikke slået igennem i virksomhederne, og vigtige forretningsdata inkluderede ikke data fra sociale medier, ligesom big data i det hele taget først for alvor er slået igennem i de senere år.

Altså sammen har indflydelse på, hvad ERP-løsningerne og den øvrige foretningssoftware skal kunne.  

Spørgsmålet er så, hvor man starter sådan en ERP-rejse ind i fremtiden – og hvilken leverandør man skal rejse sammen med?

Computerworld har over seneste stykke tid bragt en serie artikler om ERP i dag og i fremtiden.

Vi har blandt andet interviewet ERP-leverandørerne Infor, Oracle, SAP og Microsoft om deres bud på, hvordan fremtidens ERP-løsninger skal se ud og fungere.

Vi har også interviewet CIO’en fra Novo Nordisk og en ERP-rådgiver fra PA Consulting samt bragt en stribe andre artikler om ERP-markedet og de nye ERP-løsninger.

Man kan koge artiklerne ned til fem grundlæggende budskaber om ERP i dag og i fremtiden.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>