Fumlefingret? Smartphone-firma giver dig ny skærm i et år

En helt ny smartphone-producent lancerer sine første syv modeller i dag.

Det er firmaet Kazam, der blev grundlagt tidligere i år, som nu vil bide skeer med store etablerede firmaer som Apple, Samsung og Nokia.

Firmaets målsætninger at “udfordre en stillestående branche.”

“Vi er en lille virksomhed, og derfor kan vi reagere hurtigt og tilpasse os skiftende behov på vores lokale markeder,” siger firmaets direktør Michael Coombes.

Ny skærm
Et par af de tiltag som Kazam har kørt i stilling, handler om at behandle kunderne bedre, end de øvrige smartphone-producenter gør.

Det effektuerer man blandt andet ved, at firmaets telefoner har et års garanti på udskiftning af skærmen.

Kunden har således ret til én udskiftning af skærmen inden for 12 måneder fra købsdatoen, hvis telefonen ryger en tur på badeværelsesgulvet.

Et andet markedsføringstrick er, at levere telefonerne med fjernadgang til firmaets supportteam, så det kan hjælpe med opsætning og fejlfinding, hvis der opstår bøvl på telefonen.

Kunden skal dog godkende, at Kazams folk tramper rundt på telefonen.

I dag sender Kazam så de første syv telefoner ud på hylderne, og starter således offensiven mod verdens mægtigste firma, Apple.

Læs også:
Ny saml-selv-smartphone fra Google er kun til nørder

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>