Gigantisk it-projekt: Skal bruge "betydeligt" antal medarbejdere

Under overskriften “porteføljekonsulenter til Danmarks største sundheds-it projekt” søger Region Hovedstadens IMT-afdeling folk.

“Der er tale om et af de kommende års største digitaliseringsprogrammer i den offentlige sektor.”

Sådan hedder det om Region Hovedstaden og Region Sjællands projekt, hvor de er “gået sammen om at anskaffe og implementere en ny, fælles sundhedsplatform.”

“Programmets samlede økonomiske ramme løber op i mere end en milliard kroner over de kommende 4-5 år.”

“Og programmet vil hurtigt beskæftige mere end 200 fuldtidsressourcer – og involvere endnu flere medarbejdere,” hedder det videre.

200 fuldtidsressourcer
De 200 fuldtidsressourcer, der står omtalt i jobopslaget, er altså nuværende regionale folk, der bliver flyttet over og arbejde med projektet?

“Det er folk, som frikøbes eller fritages fra andre opgaver. Vi fokuserer vores indsats omkring sundhedsplatformen og ikke alle mulige andre opgaver,” forklarer koncerndirektør Svend Hartling fra Region Hovedstaden.

Det er lidt mere uklart på nuværende tidspunkt, hvor mange nyansættelser der vil finde sted i forbindelse med projektet.

“Vi er i gang med en analyse af, hvilke ressourcer og kompetencemix, der er behov for i projektet.”

“Det kan medføre, at vi er nødt til at ansætte nogle yderligere medarbejdere i regionen, men det er en proces, vi først forventer afsluttet i starten af næste år,” forklarer Svend Hartling.

Leverandøren til projektet forventer, at “et betydeligt antal nye stillinger vil blive oprettet i Danmark”, men også her er det ikke helt på plads endnu.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>