Kæmpe statslig tele-ordre: Her er vinderen

Telenor har vundet en tele-ordre hos staten, der løber op i en værdi på omkring en halv milliard kroner.

Parterne oplyser, at aftalen, der strækker sig fra 1. januar 2014 til 2016 med mulighed for et års forlængelse, omfatter telefoni, mobilt bredbånd og mobilterminaler.

Af den oprindelige udbudsbekendtgørelse fra Moderniseringsstyrelsen fremgår det, at den anslåede værdi blev forventet at lande på et sted mellem 440 og 520 millioner kroner eksklusive moms.

Telenor bekræfter over for Computerworld, at aftalen er landet omkring de 500 millioner kroner.

Hasteprocedure
Inden Telenor kunne løfte hænderne i vejret som vinderen af det store udbud, var der dog lidt bump på vejen.

For det fremgår på Moderniseringssstyrelsens hjemmeside, at man formelt set måtte annullere udbuddet og i stedet lave en “hasteprocedure”.

Udbuddet “..er blevet annulleret efter første runde af tilbudsafgivelse, da der ikke er opnået den nødvendige konkurrence, og der gennemføres derfor et nyt udbud i hasteprocedure.”

“De ansøgere, der er blevet prækvalificeret i første runde, skal anmode om prækvalifikation igen, da der er tale om et nyt udbud.”

Kommuner og SKI
Telenor bekræfter da også, at man måtte indsende materialet et par gange.

Du kan læse mere om beskeden om hasteproceduren her.

Annulleringen betød dog ikke noget for, hvornår kontrakten træder i kraft.

Kommuner, regioner, selvejende institutioner, Folketinget samt Danmarks Nationalbank vil også kunne gøre brug af aftalen, fremgår det på Moderniseringsstyrelsens hjemmeside.

“Kommunernes adgang til at anvende aftalen bortfalder dog, såfremt Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) i rammeaftalens løbetid indgår en forpligtende kommunal aftale, der dækker samme område som rammeaftalen,” hedder det dog.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>