McDonald’s overvejer 3D-print af Happy Meals-legetøj

I fremtiden bliver det måske muligt for gæster hos burgerkæden McDonald’s selv at printe de små stykker legetøj, der i dag følger med de såkaldte Happy Meals, målrettet børn.

Det oplyser det engelske teknologimedie The Register, som har talt med Mark Fabes, it-direktør for den britiske division af McDonald’s.

Han fortæller, at han er ved at se på forskellige anvendelsesmuligheder for 3D-printing – og en af disse muligheder er, hvorvidt det vil kunne bruges til at producere de små stykker legetøj, der følger med Happy Meals.

Det er der ifølge Fabes flere perspektiver i. Dels ville børnene ikke blive skuffede, hvis et bestemt stykke legetøj ikke lige havner i deres Happy Meal-boks, dels kunne muligheden for selv at 3D-printe et stykke legetøj være et tilløbsstykke i sig selv.

Foreløbigt er det dog bare en løs idé.

»Det er bare en tanke,« siger Fabes til The Register på en Fujitsu-konference i München.

Han forklarer, at udover at skulle tage hensyn til omkostningerne ved at indføre 3D-printere, så kan det også være problematisk at indføre plastik-smeltende maskiner steder, hvor der langes mad over disken.

Fabes understreger desuden, at hvis 3D-printing skal blive en realitet, så skal det ske i samarbejde med en stabil teknologiproducent.

»Det bliver nødt til at være en stor partner, når det kommer til robusthed,« siger han.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>