Populær dansk taxa-app: Nu kan du bestille privatchauffør med din smartphone

Drivr
Når du bestiller en executive-vogn med Drivr, bliver du hentet i en Mercedes E-klasse eller S-klasse.

Foto: Drivr.



– Bestil privatchauffør direkte fra app’en. Virker indtil videre kun i København og London.

- Betal automatisk med kreditkort direkte fra app’en og få en elektronisk kvittering. Virker indtil videre kun i København og London.

- Følg bilen live på et kort, når den kommer for at afhente dig.

- Faste priser til lufthavnen. Tager du en Executive-vogn til lufthavnen, kan du få en fast pris allerede ved bestillingen.

Screenshot drivr

Nu kan du bruge din smartphone til at bestille din helt egen privatchauffør. 

Det kan lade sig gøre med den nye app Drivr, der er efterfølgeren til den populære danske taxa-app Click A Taxi.

Drivr kan allerede nu hentes i Apple App Store og Google Play, og den adskiller sig fra Click A Taxi ved at have fået tilført en række 
nye funktioner.

Mest bemærkelsesværdig er muligheden for at bestille en såkaldt Executive-vogn. Prisen er omkring 30 procent højere end en almindelig taxatur, men til gengæld bliver du hentet og bragt i vogne af en højere standard og med bedre service.

Executive-vognene er typisk Mercedes E- og S-klasse-biler med et diskret udseende. De er indrettet med lyse lædersæder og har ikke taxameter og andet udstyr, som du normalt finder i en almindelig taxa.

“Det er en mere clean oplevelse med et højere service-niveau end i en traditionel taxa,” siger Nikolaj Køster, medstifter af Drivr og Click A Taxi, til Computerworld.  

“Men vi lever stadigvæk i en sparetid og er endnu ikke kommet helt ud af krisen. Hvem er det, at du forventer vil betale 30 procent ekstra for en taxatur i dag? 

“I dag er det ikke mere sparetid, end at folk gerne vil betale ekstra for en Apple-computer, en iPhone eller for at opgradere til en plads med mere benplads, når de flyver med Easy-Jet. Jeg tror, at mange gerne vil betale 30 procent ekstra for en mere raffineret bil, hvor du kan være sikker på at få ro og komfort under turen, så du eksempelvis kan sidde i fred og arbejde med din computer eller tale i telefon, mens du bliver kørt til lufthavnen,” siger han. 

Holder fast i konceptet
Drivr holder dog stadigvæk fast i konceptet, som folk kender fra Click A Taxi. App’en ligner i hovedtræk sig selv, og du kan fortsat bestille en helt almindelig taxa. 

Når du åbner app’en for at bestille din vogn, skal du blot vælge mellem tre forskellige transporttyper. En almindelig taxa, en “Drivr Executive-vogn” samt en større “Drivr XL-vogn”. Når du vælger en vogn, viser app’en med det samme, hvor lang tid der går, før din vogn kan være fremme. En almindelig taxa vil som regel være lidt hurtigere fremme end en Executive-vogn. 

Du behøver ikke finde din kontanter eller dit kreditkort frem, når du skal betale for din tur. I stedet kan du automatisk betale turen via app’en.

Kun København og London
Muligheden for at bestille en Executive-vogn er dog i øjeblikket begrænset til København og London. Det samme gælder for muligheden for automatisk at betale med kreditkort via Drivr-app’en.

Nikolaj Køster fortæller dog, at Drivr forventer at udbrede sine services til endnu flere byer. Næste by i rækken bliver en endnu unavngiven engelsk by, og i det kommende år vender Drivr blikket mod USA.

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>