Vindere: De er Danmarks skarpeste Microsoft-hus

Partnere, der præsterer vækst, er populære i Microsoft Danmarks hovedkvarter i Hellerup.

Og netop vækst er en væsentlig del af forklaringen på, at Microsoft har kåret konsulenthuset Netcompany som Årets Partner 2013.

Prisen blev uddelt ved et arrangement i Moltkes Palæ i København torsdag aften, hvor Microsoft samtidig satte navn på sine bedste partnere i hele 20 underkategorier.

Ud over den prestigefyldte pris som Årets Partner løb Netcompany også med priserne inden for kategorierne CRM og Portal & Collaboration.

“Netcompany modtager prisen i år, da de har leveret flotte vækstrater på både omsætning, indtjening og i antallet af medarbejdere. Netcompanys ambitiøse vision passer desuden perfekt til Microsofts strategi – og så har de næsten hele paletten af Microsoft-produkter, herunder produktivitetsløsninger, Application Platform og Dynamics. Og det gælder både on-premise, i skyen og hybride løsninger”, siger Microsofts partnerdirektør Erik Kaae.

Siden sin start i 2000 har Netcompany udviklet sig til en af it-branchens mest markante spillere med en bred portefølje af produkter og ydelser. Firmaet har i dag næsten 500 ansatte og kunne i sit seneste regnskab glæde sig over en koncernomsætning på 400 millioner kroner – en vækst på 22 procent – og et overskud på 93 millioner kroner.

En glad André Rogaczewski, salgsdirektør i Netcompany, gav efter prisoverrækkelsen sin forklaring på firmaets succes.

“De seneste år er det sket store forandringer i it-branchen. Kunderne er både blevet klogere og mere kræsne, og vi ikke længere acceptere, at deres it-projekter bliver forsinkede eller dyrere end planlagt. Så it-branchen er ikke længere så forkælet som tidligere. Nu er vi en industri, som fungerer på samme betingelser som alle andre virksomheder,” sagde André Rogaczewski.

“It-branchen er ikke længere så forkælet som tidligere. Nu er vi en industri, som fungerer på samme betingelser som alle andre virksomheder”

Microsofts nye såkaldte services- og devices-strategi stiller ifølge Erik Kaae nye krav til partnernes evne til at omstille deres forretning i retning af nye innovative løsninger. Microsoft har samtidig ambitioner om at fastholde eller genvinde sin position som driver af start-ups og som center for innovation.

Det kom til udtryk gennem to nye partnerpriser for innovation, som gik til distributøren Arrow ECS og management-partneren 2ndC. Desuden var det markant, at Microsoft valgte at præmiere ERP-huset Scales, som på kun to år er vokset til flere end 60 medarbejdere.

På næste side kan du se en samlet oversigt, over de Microsoft-partnere, som fik en partnerpris med sig hjem til kaminhylden.

Læs også:

Galleri: Her er Microsofts bedste partnere i år

Dansk it-firma vokser vildt og massehyrer

Fortsættes …

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>