3 afskaffer roaming-afgift i fem lande

Teleselskabet 3 afskaffer nu roaming-afgiften i fem europæiske lande. Tiltaget træder i kraft næste mandag, og resultatet er at selskabets kunder kan bruge deres telefoner i Irland, Storbritannien, Sverige, Østrig og Italien, uden at prisen er højere, end hvis det foregik i Danmark. Det skriver dr.dk.

Europaparlamentarikeren Jens Rohde oplyste for nylig til Version2, at en europæisk aftale om at afskaffe roaming nærmer sig med hastige skridt som en del af et større stykke telelovgivning, der i øjeblikket forhandles i EU.

Dog er der frygt for, at stridigheder om lovpakkens afsnit vedrørende netneutralitet kan få forhandlingerne til at gå stå.

Men det ser altså ud til, at 3 regner med, at skyhøje telefonregninger efter alle ferier hører fortiden til – og ifølge selskabets danske direktør er det nye tiltag et forsøg på at komme på forkant med den proces, der er i gang i EU.

»Vi ser selvfølgelig en udvikling på vej og derfor kan vi lige så godt tage hul på det og gå forrest for at vise, at det godt kan lade sig gøre«, udtaler Morten Christiansen, der er direktør i 3 Danmark, til dr.dk.

Læs også: EU-politiker: Nu bliver roaming afskaffet helt i EU

Læs også: EU’s roaming-aftale truet af strid om netneutralitet

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>