Gigantisk computerbyggespil bliver til Hollywoodfilm

Open-world byggespillet Minecraft er et af de mest populære spil på markedet i øjeblikket, og nu flytter de firkantede figurer fra computerskærmen til det store lærred.

Ifølge filmmediet Deadline og Markus “Notch” Persson, der er direktøren bag Minecraft, er Warner Brothers klar til at begynde arbejdet på at filmatisere det firkantede univers.

Minecraft er et open-world byggespil, hvor man i et meget pixeleret univers skal overleve i en bogstaveligt talt uendelig verden ved at grave sig ned, bygge huse og undgå zombier og de farlige “Creepers”, der eksploderer som en anden Taliban-kriger.

Spillet Minecraft udkom tilbage i 2011, efter en to år lang åben beta, og blev på meget kort tid en succes blandt computerspillere af alle aldre, hvor de sammen bygger de mest imponerende arkitektoniske værker.

Fra samme producenter som The Lego Movie
Ifølge Deadline har Warner Brothers fået rettighederne af svenske Mojang AB, der ejer Minecraft, til at producere filmen, og det bliver producer Roy Lee, der skal stå for at producere filmen, der allerede nu har manuskriptforfattere til at arbejde på højtryk hos Warners.

Filmen bliver produceret igennem Roy Lee’s Vertigo Entertainment, og det var også Roy Lee, der producerede det nylige megahit “The Lego Movie”, som stadig går i de danske biografer.

Spillet har et grafisk udseende, som minder meget om store Legoblokke, og man kan formode, at Roy Lee blev valgt til opgaven, da Minecraft og Legoklodserne minder meget om hinanden i stilen.

Markus “Notch” Persson bekræftede selv samarbejdet med Warner Brothers via en Tweet. Hvorvidt filmen bliver en “blockbuster” eller ej, må tiden vise. 

Læs også: Spillet Minecraft skal bruges til byplanlægning

Læs også: Nu kan du bygge Minecraft med LEGO

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>