Indisk producent er på vej med dual-OS smartphones

Til sommer lancerer den indiske smartphone-producent Karbonn Mobiles en serie af telefoner, der både kan køre Android og Windows Phone. Det skriver The Times of India.

Karbonn sælger telefoner i både asien og mellemøsten og har netop fået licens fra Microsoft til at producere Windows-baserede telefoner. Windows Phone skal altså på de fremtidige håndsæt ligge ved siden af den Android-version, som virksomheden bruger i forvejen.

Der meldes endnu intet om specifikationer eller pris, men Karbonns bestyrelsesformand Sudhir Hasija oplyser, at de nye smartphones er målrettet professionelle og “techies”, og at man planlægger at lancere dem om et halvt års tid.

Microsoft diskuterede sidste år muligheden for dual-OS telefoner med HTC, og i sidste uge lancerede Nokia, som Microsoft er ved at overtage, en serie af telefoner baseret på android.

Læs også: Analyse: Derfor vælger Nokia Android

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>