VMWare åbner for virtuel SAN til alle

Efter at være blevet testet på beta-stadiet af mere end 10.000 brugere, har VMWare nu lanceret virksomhedens første SDS-produkt (Software-defined Storage) kaldet VMWare Virtual SAN.

Som navnet antyder, er der tale om en løsning, der gør det muligt at opsætte virtuelle storage-systemer oven på virksomhedens eksisterende hardware.

Det nye Virtual SAN fungerer som en del af vSpheres-platformen, der er VMWares virtualiseringsstyresystem. Det betyder, at vSAN-systemet automatisk vil trække på den samme pulje af hardwareressourcer, som virksomhedens virtualiseringsmiljø normalt råder over.

Softwaren kan med andre ord samle den lagerplads, som er til stede i servermiljøet, hvad end det er fra harddiske eller SSD’er, der ligger på forskellige x86-servere, og bruge den til at skabe virtuel storage til VM’er.

»Med VMware Virtual SAN ændrer vi hele måden, man behandler datalagring på. Vi gør processen meget mere simpel og dermed ideel for blandt andet virtuelle miljøer som Virtual Desktop Infrastructure (VDI), test/udvikling og systemgendannelse,« udtaler landechef for VMware Danmark Lars-Bo Klausen i en pressemeddelelse.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>