Efterlysning: CIO’s og it-chefer med lyst til netværk og ny viden

Er du it-chef eller CIO i en mellemstor eller stor virksomhed, har Computerworld et gratis og eksklusivt arrangement til dig i Hørsholm den 8. maj kl. 8.30-14.00

Det er her, vi sætter fokus på begreber som SMAC (Social, Mobile, Analytics & Cloud) samt it-sourcing og datacentre. 

Samtidig har vi inviteret Julius Chepey, som er CIO hos APiGroup i USA. APi Group er moderselskabet for 40 uafhængige virksomheder inden for brandsikring og industri- og specialbyggeri i Nordamerika og Storbritannien. 

På formiddagsseminaret vil Julius fortælle om sin rejse med at transfomere forretningen med it som værktøj. 

Roundtables med andre it-ledere
Ud over keynoten er du, som deltager på Computerworlds Executive Update, med i spændende roundtables om SMAC (Social, Mobile, Analytics & Cloud) samt it-sourcing og datacentre.

Det er her, at du sammen med andre it-beslutningstagere får lejlighed til at drøfte problemstillinger, udfordringer og successer i et fortroligt rum. Og slutte af med en god frokost.

Lyder det spændende, og vil du med, kan du tilmelde dig og se hele programmet for dagen her.

Obs: Det er gratis at deltage på seminaret, men det er forbeholdt it-beslutningstagere, og der er et begrænset antal pladser. Computerworld Events kan derfor ikke garantere, at alle tilmeldte kan få plads.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>