Facebook ramt af stort nedbrud i Norden

Er den løbende strøm af Facebook-opdateringer blevet en fast følgesvend i hverdagen, kan tirsdag ende med en kold tyrker for de Facebook-afhængige.

Det sociale netværk har nemlig tekniske problemer i især de nordiske lande, men også flere andre europæiske lande er ramt. Det viser Twitter-opdateringer og tjenesten Downrightnow.com.

Siden klokken 22 mandag aften har Facebook været ramt af periodiske nedbrud, som gør det umuligt at logge ind, eller som betyder, at tjenesten kører meget langsomt.

Graden af nedbrud varierer, og mens nogle brugere ingen problemer har mødt, eller måske kun er ramt på desktoppen, kæmper andre med at få adgang i det hele taget.

Der er ingen meldinger fra Facebook selv om problemerne endnu, men at det er de nordeuropæiske lande, som er ramt, peger på fejl hos Facebooks store datacenter i Luleå i det nordlige Sverige.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>