Kendt dansk it-mand ny topchef for e-conomic




Den kendte danske it-mand Mogens Elsberg bliver ny topchef for det danske cloud-firma e-conomic, hvor han fra 1. juni overtager stillingen fra Torben Frigaard Rasmussen.

Det danske selskab blev sidste år solgt den engelske kapitalfond HgCapital, hvor Torben Frigaard Rasmussen nu får ansvaret for at finde opkøbskandidater på det skandinaviske marked.

Det var dengang faktisk slet ikke planen, at e-conomic skulle sælges, men kapitalfonden kom med et tilbud, som man ikke kunne sige nej til.

Det kan du læse mere om her: Direktør: Derfor har vi solgt e-conomic

Mogens Elsberg opsagde i efteråret sin stilling som topchef for GN Netcom med den forklaring, at han ønskede at ‘forfølge nye karrieremuligheder.’

Det kan du læse mere om her: Ledig topchef er en brændende varm kandidat.

Det klare mål: Vækst
E-conomic beskæftiger i dag mere end 200 ansatte og har omkring 75.000 kunder på selskabets cloud-baserede regnskabsprogram samt omkring 200.000 brugere på ‘freemium’-løsningen Debitoor.

Selskabet har i de senere år åbnet filialer i otte europæiske lande og forventer at kunne runde en omsætning på 150 millioner kroner i 2014 som led i en aggressiv vækst-plan, som det bliver Mogens Elsbergs opgave at sætte endnu mere fart på.

Målet er klart: Både omsætning og antal kunder skal være tredoblet i 2017 via både opkøb og organisk vækst.

“Jeg overtager ledelsen af en software-virksomehd, der er kørt i stilling til en europæisk udrulning, og som med sine cloudbaserede løsninger har globalt potentiale,” siger Mogens Elsberg.

Læs også:

Her er de største spillere på det danske ERP-marked

Dansk direktør: Derfor har vi solgt e-conomic



Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>