Rådgivende ingeniører har kvindetække

Kvindelige ingeniører har tilsyneladende et svagt punkt for rådgiverbranchen. Beder man dem vurdere danske ingeniørvirksomheder som arbejdsplads, ender hele fem rådgivervirksomheder på kvindernes top-10. Det viser en særkørsel af Ingeniørens Profilanalyse 2014.

Både Rambøll, Cowi, Grontmij, Niras og NNE Pharmaplan er at finde blandt de ti mest attraktive ingeniørarbejdspladser i analysen. At det netop er rådgiverne, som kvinderne giver topkarakter, kommer ikke bag på en af de kvindelige ingeniører, der er kommet til tops i branchen, Hanne Christensen, Executive Director i Rambøll Danmark.

Opret et cv på Jobfinder – den lige vej til en ny karriere.

Rådgiverbranchen er kendt for at arbejde for betydningsfulde ændringer i samfundet, og det har stor appeal i det kvindelige univers, påpeger hun.

»Kvinderne er drevet af et ønske om at gøre en forskel. Jobbet skal gerne give mening på et højere plan. Vi tænker nok dybt over, hvorfor vi tager et job, og er lidt mindre optaget af løn og muligheder for avancement,« lyder Hanne Christensens forklaring.

Rambøll-direktøren taler af erfaring. Hun indledte sin karriere i rådgiverbranchen og vendte tilbage hertil efter et smut i et stort energiselskab, netop fordi hun savnede at være med, ‘hvor tingene sker’, som hun selv formulerer det.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>