Skal du have besøg af Version2′s sommertour 2014?

Vores kantine lukker i juli måned og Version2’s redaktion benytter derfor igen i år lejligheden til at tage på sommertour. Ikke bare for at besøge fremmede kantiner, men også for at komme ud og besøge dig og din virksomhed.

Vi kommer typisk to personer på besøg i én dag, og det eneste, vi har brug for, er en netadgang, måske en bid frokost og kort afstand til en kaffebrønd, så vi kan holde vores nyhedsdækning kørende.

Og så skal vi have en historie eller to med hjem fra din virksomhed.

For at vi kan forberede os bedst muligt, skal du sende os et oplæg, så vi har en ide om, hvem I er, og hvad vi kan skrive om.

Tænk eksempelvis på noget der er usædvanligt. Har I en medarbejder, der ligger inde med et overraskende svar på spørgsmålet: “Hvad i al verden er det du laver og hvordan pokker kom du til at arbejde med det?”

Eller arbejder I med en særlig brug af teknologi, har et originalt forretningskoncept, kæmper for at få gang i en ny opstartsvirksomhed eller noget helt, helt femte?

Tænk på at historierne skal være relevante for kolleger i branchen og i mindre grad dine kunder.

Vi vil rigtig gerne høre fra mindre udviklings- eller opstartsvirksomheder, men alle er velkomne til at sende forslag. Husk at det er midt i sommerferien, og at vi skal være i stand til at tale med de relevante personer, hvis det skal fungere.

Send mailen til redaktion@version2.dk og skriv “Sommertour” i emnefeltet.

Ud fra de invitationer, vi får ind, lægger vi så en plan – og må måske fravælge nogle virksomheder.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>