Medie: Apple er kun få dage fra en iWatch-præsentation

Det skriver det amerikanske tech-medie Re/Code, der normalt har særdeles gode kilder hos Apple.

Ifølge Re/Code vil Apple snart invitere pressen til den store præsentation, der ifølge mediet vil finde sted tirsdag den 9. september. Her ventes Apple også at præsentere den næste iPhone, der formodentligt får navnet iPhone 6.

Den nye iPhone vil angiveligt komme i to størrelse på henholdsvis 4,7 tommer og 5,5 tommer.

iWatch spiller sammen med iOS 8
Til sin årlige udviklerkonference WWDC præsenterede Apple den næste generation af sit mobile styresystem, iOS 8. En af de nye funktioner i iOS 8 hedder Health, der bliver et samlingssted for oplysninger om brugerens sundhedstilstand, aktivitetsniveau, kost og søvn. 

Health vil kunne indhente sine data fra fitness-trackere og sundhedsrelaterede gadgets fra tredjepart, men det forventes også, at et kommende smartwatch fra Apple vil få indbygget adskillige sundhedsrelaterede sensorer, og derfor vil det ifølge Re/Code formodentligt også spille sammen med Health. 

Apples interesse for sundhedsområdet afsløres også af en række ansættelser, som virksomheden har foretaget gennem de seneste år. Som Computerworld tidligere har rapporteret, så har Apple ansat en stribe eksperter, der befinder sig i krydsfeltet mellem teknologi og medicinsk forskning. 

De mange eksperter har formodentligt arbejdet med udviklingen af smartwatchet. Det samme er formodentligt tilfældet for en række medarbejdere med erfaring fra mode- og smykkebranchen, som Apple ligeledes har ansat gennem de seneste år. 

De nye medarbejdere fra modebranchen, der blandt andet kommer fra Burberry, Yves Saint Laurent og Tag Heuer, vil utvivlsomt kunne bidrage med værdifuld viden, når Apple skal markedsføre og sælge et smartwatch, der ikke blot er i konkurrence med “the usual suspects” fra teknologi-branchen. Et smartwatch skal derimod også konkurrere med traditionelle ur- og smykkeproducenter om den eftertragtede plads på kundernes håndled. 

Læs også:
Apple headhunter mode-chefer på stribe: Oprustning før iWatch-lancering?

Et nyt Apple-produkt kan blive din læges nye bedste ven

Apple klar til at sende millioner af iWatches på gaden

Fire tegn på at Apples iWatch er lige på trapperne 

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>