TDC ramt af kæmpe sms-lussing i hele Skandinavien

Telekæmpen TDC har til formiddag været ramt af et kæmpe nedbrud, der er gået ud over millionvis af mobilkunder i Danmark, Sverige og Norge.

Nedbruddet er på TDC’s driftsinformation angivet til at være ‘kritisk’ og en akut opstået fejl, der har ramt alle landets 2,4 millioner mobilkunders sms-maskiner samt TDC-kunderne i vores skandinaviske broderlande.

“Vi ved ikke, om det rent faktisk er hele landet, der har været ramt af nedbruddet. Lige nu ved vi bare, at nedbruddet har været stort,” forklarer TDC-pressemedarbejder Rasmus Avnskjold til Computerworld.

Han fortæller, at sms-tjenesterne kørte igen ved 11.30-tiden, hvilket altså betyder, at nedbruddet har varet en god times tid.

Ikke første gang
Endnu er det for tidligt at melde noget om årsagen til fejlen. 

Sådan så TDC’s driftsinformation ud tirsdag formiddag. 

Formiddagens sms-nedbrud er langt fra det første store sms-kludder, der har ramt TDC i år.

I januar var den også gal med hele Nordens sms’er, mens der for nylig opstod en langvarig og mystisk fejl med TDC-kundernes sms’er til 3′s omkring en millioner kunder.

Op til sommeren blev den danske telegigant ramt af en software-fejl, der efterfølgende sendte roamingtrafikken ned i et sort hul i en hel weekend.

Det kan du læse mere om her.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>