Ballmer bag Blå Skærm i Windows

Blå Skærm eller på engelsk lidt mere dramatisk ‘Blue Screen of Death’ var i en årrække et frygtet syn blandt Windows-brugere, og selv stifter og direktør Bill Gates måtte lide den tort at blive ydmyget af Blå Skærm under en demonstration af Windows.

Men det var faktisk manden, der senere skulle afløse Bill Gates, som stod bag den blå fejlbesked. Det skriver The Verge.

Steve Ballmer var under udviklingen af Windows 3.1 chef for Windows, og han var ifølge en daværende udvikler ikke tilfreds med den fejlmelding, udviklerne havde stykket sammen.

Det fik udviklerne til at udfordre Steve Ballmer til selv at finde på noget bedre, og et par dage senere vendte han tilbage med sit udkast til teksten på den blå skærm.

Steve Ballmers tekst endte med at blive den tekst, som mødte Windows-brugerne, når en applikation gik i baglås, og det blev nødvendigt at række ud efter CTRL+ALT+DEL.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>