Google dropper automatisk pluskonto til Gmail-brugere

Siden 2010 har det værets Googles politik, at man måtte oprette en profil på deres sociale netvæk Google+, hvis man prøvede at oprette en gratis mailkonto hos selskabets mailtjeneste, Gmail.

Det er nu slut, skriver Arstechnica.com

Den tvunge Google+ konto førte blandt andet i en periode til, at journalister skulle oprette sig på det sociale netværk for overhovedet at få artikler indlemmet i søgestrømmen på Google, skriver Arstechnica.com.

Da Google købte termostatproducenten Nest, gik joken på nettet, at det var nødvendigt at oprette sig på Google+, hvis man ville skrue op og ned for varmen derhjemme.

Grunden til opslitningen mellem de to Google services er angiveligt, at manden bag G+, Vic Gundotra, forlod Google i april i år. Efter hans afgang er det nemlig heller ikke været nødvendigt at være logget ind med Gmail for at bruge Youtube.

Arstechnica.com har som dokumentation lagt en screendump-serie op, der bekræfter, at det er muligt at oprette en Gmail-konto, uden at skulle være tilstede på G+. Man bliver stadig tilbudt at oprette en samlet G+ profil til brug i alle Googles forskellige platforme, men som nedenstående eksempel viser, kan det nu lade sig gøre at springe det over.

Se det i bunden af artiklen her

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>