Nu finder Computerworld Danmarks dygtigste it-firma

Computerworld har sat den store beregningsmotor i omdrejninger, og 26. september kan vi udnævne vinderen af konkurrencen om at blive Danmarks dygtigste it-virksomhed 2014.

Konkurrencen hedder Computerworld Top 100, og det er med en vis vægt, at vi kaster os ud at måle og veje den danske it-branche. Faktisk har Computerworld gjort det siden 1996.

I alt er 181 virksomheder med i konkurrencen i år, og adgangen til at deltage er lukket af produktionstekniske hensyn. De 181 virksomheder omsatte tilsammen i seneste regnskabsår for 113 milliarder kroner og havde 44.266 ansatte.

Vindere i 18 branchekategorier

Frem til selve kåringen af Danmarks dygtigste it-virksomhed kan vi – som beregningerne skrider frem – afsløre vinderne i 18 branchekategorier. I de kommende uger vil du blandt andet møde for eksempel Danmarks bedste konsulenthus, den bedste virksomhed inden for sikkerhed, BI, ERP og så videre.

Adgangsbilletten til konkurrencen er dels en omsætning på 20 millioner kroner og derover i seneste regnskabsår, dels at virksomheden er registreret i Computerworld Brancheguiden.

Selve placeringen på listen afgøres af vores beregningsmotor, som vurderer fire forhold i de deltagende virksomheders regnskaber. Hvordan det foregår, kan man læse mere om her.

Læs mere her på vores Top 100-site, hvor du også gratis kan læse de seneste års Top 100-magasiner.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>